20060509

ο ξενοδόχος


Ο μεγάλος γιος τα έχει με μια κοπέλα ένα χρόνο μεγαλύτερή του. Μια μικρή κουκλίτσα, μικροκαμωμένη, ναζιάρα, χαριτωμένη, ξανθιά, μικρή κυρία.
Είναι ερωτευμένος όσο δεν πάει άλλο, αλλά συχνά όταν συζητάμε τον πιάνω να της κρύβει πράγματα και τον ρώτησα γιατί το κάνει.
-«Με ποιους θα βγεις?» ρωτάω
-«Με την φίλη μου την Χρύσα και κάποια άλλα παιδιά. Έχε το νου σου, η Νατάσα δεν το ξέρει….» απαντά εκείνος και περιμένει να του πω ότι θα τον καλύψω αν χρειαστεί.
Όταν τον ρώτησα γιατί δεν της λέει την αλήθεια μου απάντησε ότι δεν χρειάζεται να ξέρει τα πάντα, επειδή ζηλεύει άδικα την φιλενάδα του την Χρύσα και θέλει να αποφύγει τις εξηγήσεις κλπ κλπ.
Τα έχει κανονίσει όλα μια χαρά, νωρίς το απόγευμα θα έβγαινε με την φίλη την Χρύσα και στις 8 με το κορίτσι του την όμορφη Νατάσα.
Έρχεται στο σπίτι μας γύρω στις 4 η Χρύσα με χαμηλό τζιν παντελόνι, ροζ μικροσκοπικό φανελάκι να τον πάρει. Τσαχπίνα, έξυπνο μουτράκι, μια κοψιά σχεδόν με το κορίτσι του.
Ο μικρός γιος παρακολουθεί ήσυχος, τον έχει δασκαλέψει καλά : «Θα είσαι ήσυχος όταν έρχονται οι φίλοι μου, αλλιώς θα βλέπεις τον υπολογιστή με τα κιάλια που σου πήρε δώρο ο μπαμπάς» τέλος η συζήτηση, αυτό αρκεί, γιατί γνωρίζει ότι το εννοεί.
Πήγαν την βόλτα τους, επέστρεψε κάποια στιγμή και άρχισε να ετοιμάζεται για την «βόλτα-σεξ όπου βρούμε» με την Νατάσα.
Χτυπάει το κουδούνι ενώ εκείνος βάζει τζελ στα μαλλιά, ανοίγει ο μικρός την πόρτα και βρίσκεται μπροστά στην Νατάσα που φορά ένα ροζ μικροσκοπικό φανελάκι, παρόμοιο με της Χρύσας.
Την κοιτάζει ο μικρός και λέει: «καλά, εσύ δεν είχες μαύρα μαλλιά? Περίεργο… πριν νόμιζα ότι είχες μαύρα μαλλιά. Μέσα είναι, έλα σε περιμένει» και εξαφανίζεται στο δωμάτιό του αφήνοντας εμένα να κοιτάζω το ταβάνι και τον αδερφό του να τρώει το ζελέ που ήθελε να βάλει στα μαλλιά του.
Όλα τα είχε λογαριάσει, όλα εκτός από τον ξενοδόχο.
Έτσι είναι η ζωή από αλλού το περιμένεις και από αλλού σου ‘ρχεται.

4 σχόλια:

annouko είπε...

Αουτς!
Δεν πειράζει..να τα παθαίνει μικρός για να γίνει ακόμα καλυτερος!

mario είπε...

καλύτερος στη λαμογιά ε?
φιλιά αννανια

Mari-R1 είπε...

hello mario moy..Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται..έτσι δε λένε? Άσε κι εγώ προσπαθώ να τα αποφύγω αλλά.. :P

Ανώνυμος είπε...

Enjoyed a lot! » » »